"Uћ..., uћ..., uћ... uћ budu." Pak uћ jsem jenom cнtil, jak mi po prstech teиe jejн mlниko a slyљel hlasitй vzdechy doprovбzejнcн orgasmus. Lehl jsem si vedle nн a polнbil ji na иelo. Byla celб иervenб, udэchanб, ale usmмvavб a spokojenб. "Bylo to moc krбsnй. Nмco takovйho jsem uћ dlouho nezaћila. Jeљtм teп se z toho celб tшesu," шнkб mi a zavrљн to sladkou pusou. "Vidнљ a na to jsi pшiљla aћ po takovй dobм," odpovнdбm se smнchem a hned dostбvбm odpovмп a nabнdku v jednom: "Proto si to k tobм budu chodit vynahrazovat mуc иasto." Stшetli jsme se oиima a vмdмli, ћe tomu tak urиitм bude. Jana si na mne obkroиmo sedla, polнbila mм a s krбsnэm a smyslnэm ъsmмvem mi шнkб: "Myslнm, ћe jsme na nмco ale zapomnмli!? Ty ses postaral o mne, jб se teп postarбm o tebe a hlavnм tvйho ptбиka! A vмш tomu, ћe to bude stбt za to." A zaиala se pomalouиku sunout celэm tмlem k mэm nohбm. Hned jsem ale zjistil, ћe se nechce pшesunout, ale ћe hledб nмco, co nemohla minout. Mщj vztyиenэ penis se dotkl jejнho zadeиku a tu se zastavila. Nadzvedla se a zaиala mi tшнt ћalud svojн muљliиkou. Zavшel jsem oиi a nechal se unбљet. Teп uћ ne pшedstavami, ale skuteиnostн, kterб byla opravdu nбdhernб. Hladil jsem ji prsa, kterб se nade mnou pohupovala a vбљnivм je maиkal. Chvнli mм takhle drбћdila, a pak pшestala a zaиala se pomalouиku nasunovat na mщj penis. Stalo se to nedбvno, vlastnм teп koncem ъnora. Uћ иtyшi roky jsem totiћ touћil po jednй svй spoluћaиce Hance. A aћ nynн jsem se koneиnм osmмlil a pozval ji do kina. Ona po chvнli pшemэљlenн pozvбnн pшijala, a tak jsem se straљlivм tмљil na dalљн den veиer. Mмl jsem ji vyzvednout v sedm. Po cestм jsem koupil kytici tшн rщћн a s napмtнm se blнћil k jejнmu domu. Zazvonil jsem, ona vykoukla z okna a za chvнli jiћ byla dole. Pшedal jsem jн kytici a mohli jsem spoleиnм vyrazit. Nabнdl jsem jн svй rбmм a љli jsme smмrem ke kinu. Pшedstavenн zaинnalo o pщl osmй, takћe jsem mмli dost иasu a nikam nespмchali. Vyklбdali jsme si vtipy a cesta nбm ubмhla jako voda. V kinм jsme si sedli do poslednн шady a film mohl zaинt. Bмhem nмj jsem ji jemnм chytl rukou kolem ramen a druhou jн lehounce jezdil po stehnм. Ona se ke mnм obrбtila, pohlйdla do mэch oин a vбљnivм polнbila. Ihned jsem jejн polibek opмtoval a brzy jsme se ocitli v tмsnйm obмtн a rukama jezdili po tмle toho druhйho. Chvнli jsem jн jiћ svlйkal svetшнk a ona mou koљili. Na chvнli jsem se rozhlйdl po skoro prбzdnйm kinм a stбhl ji pod sedadla. Tam jsem mohli neruљenм pokraиovat. Ruka se mi chvмla kdyћ jsem jн rozepнnal knoflниky na jejн koљilce, abych v zбpмtн se sebe strhl tu svou. Pokraиoval jsem tнm, ћe jsem jejн malй koziиky vysvobodil z obмtн jejн иernй krajkovanй podprsenky a koneиnм je takй ochutnal. Bradavky jн stбly pмknм v pozoru uћ kdyћ jsem je bral do svэch ъst. Mй ruce nynн zajely pod jejн rifle a nahmatбvaly jejн kulaќouиkэ zadeиek. Dlouho jsem to takto nevydrћel, rozepnul jejн rifle a stбhl jн je. Velmi pomalu a opatrnм jsem rukou uchopil Evinu nohu, nadzvedl ji a pomalouиku pшenesl do svйho klнna. Opшel jsem jн o svщj penis, ale stбle jsem rukou drћel kotnнk. Po chvнli nehybnй rozkoљe jsem cнtil, ћe uћ mi to zaинnб bэt mбlo, a navнc ruka svнrajнcн kotnнk skэtala zajнmavй moћnosti. Neodolal jsem a pomalu jsem rukou tahal Evinu noћku po svйm tvrdйm penisu nahoru a dolщ. Nekoneиnм dlouho jsem si tak hrбl, aћ zaинnalo svнtat. Cнtil jsem, ћe jsem sice na pokraji toho, abych se udмlal, ale abych se opravdu udмlal, musнm podniknout nмco vнc. A udмlat jsem se musel, protoћe jsem rozhodnм nebyl schopen jen tak Evinu noћku pustit a pokud se rychle neudмlбm, vљichni se vzbudн a budou na mм zнrat, jak tu s nн onanuju. Pшestoћe uћ bylo docela svмtlo, musel jsem se odhodlat k zoufalйmu pokusu. Nadzvednul jsem Evinu nohu, rozepnul si poklopec, odhrnul slipy a vytбhl svщj tvrdэ a dlouhotrvajнcнm vzruљenнm rudэ penis. Pak jsem Evinu noћku na nмj poloћil a slastн na chvнli zavшel oиi. Po chvнli jsem druhou rukou uchopil Evinu druhou nohu a obм nohy si pak pшitisknul z obou stran k penisu tak, ћe ho svнrali po celй dйlce od koшene aћ po ћalud. nellys
Fanfan Tulipan, Ty kokote, co tady poинtбљ, jб mбm taky pшes 100 000,- mмsниnм ale nikdo neznб moje nбklady. Co ti je do toho kolik vydмlбvб, ani to nemщћeљ vмdмt, i kdyby vydмlбvala miliуn, tak jн to pшej
sex za penize v pardubickem kraji [url=http://quezapdosap.cholerik.cz/moГєsezemice.htm]moГєsezemice[/url]